Минулої доби полягли шестеро українських воїнів, – РНБОУ (відео)

14:10 1 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comsmirnovaulyafref=ts

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Польовий повідомив у суботу: «Найбільше порушень «режиму припинення вогню» зафіксовано у Слов'яносербському, Новоайдарському та Попаснянському районах».


Відео: «Ukraine Crisis Media Center»

За минулу добу в зоні АТО загинули шестеро українських бійців, ще 10 – отримали поранення. Про це повідомив сьогодні, 1 листопада, під час брифінгу заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Польовий. 

«Зафіксовано деяке пожвавлення дій бойовиків на півдні Донецької області. 31 жовтня були обстріляні позиції сил АТО в р-ні н.п. Гранітне, Миколаївка, Старогнатівка, Павлопіль. В околицях Маріуполя було спокійно, у самому місті ситуація контрольована, – зазначив Польовий. – При цьому у районі н.п. Сартана прикордонники двічі зафіксували повітряну розвідку за допомогою безпілотників». 

Також терористи активізувалися на півдні Луганської області в р-ні річки Сіверський Донець.  Найбільше порушень «режиму припинення вогню» зафіксовано у Слов'яносербському, Новоайдарському та Попаснянському районах. Випадок застосування реактивних систем «Град» для обстрілу позицій сил АТО зафіксований поблизу села Чорнухине в районі Дебальцево. 

Обстріли також зафіксовані у районах міста Щастя та Станиці Луганської. В районі Шахтарська та Тореза фіксується переміщення техніки та живої сили терористів. Це повідомлення передає в суботу інтернет-видання «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив уночі, що загони найманців здійснили на Луганщині двостороннє охоплення 32-го блокпосту, й додав:: «Тепер його з'єднує з нашими позиціями всього одна дорога. Але кліщі можуть зімкнутися в будь-який момент».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів