Минулої доби наші військові дали відсіч 103 обстрілам їх позицій (відео)

09:25 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-центр АТО

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Впродовж минулої доби бойовики 103 рази обстріляли позиції сил АТО. Бійці Збройних Сил України та інших військових формувань, залучених до АТО міцно стоять на позиціях, і дають гідну відсіч бойовикам».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 29 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Впродовж минулої доби бойовики 103 рази обстріляли позиції сил АТО.

Так, на луганському напрямку терористи зі стрілецької зброї, артилерії та мінометів вісім разів вели вогонь по Станиці-Луганській, а також по Валуйському та Петрівцям. Під час обстрілу цього населеного пункту бойовики застосували стрілецьку зброю і танк.

На Донецькому напрямку, з ворожих мінометів і артилерії були обстріляні Новоласпа, Опитне, Петровське, Таранчук, Славне та Миколаївка. З БМ-21 «Град» зазнали обстрілу Мар’їнка, Новотроїцьке та Новомихайлівка.

У напрямку міста Дебальцеве зі стрілецької зброї, мінометів та артилерії терористи чотири рази завдали вогню по Дебальцево, Луганському, Малоорлівці, Попасному. П’ять разів бойовики обстріляли населені пункти Золоте, Попасну, а також Міус.

Близько третьої години ночі, ворог розпочав штурмові дії в районі Малоорлівки, однак, отримавши гідну відсіч з боку сил АТО, та змушений був відступити. У районі Маріуполя, зі стрілецької зброї та мінометів злочинці підступно обстріляли Орловське та Чермалик.

Також, за минулу добу з реактивних систем залпового вогню «Град» та артилерії злочинці обстріляли мирні населені пункти Піски та Гранітне. Бійці Збройних Сил України та інших військових формувань, залучених до АТО міцно стоять на позиціях, і дають гідну відсіч бойовикам».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів