МВС заперечує вторгнення з Таганрогу, а прес-центр АТО та «ІС» повідомляють про недобиті «рештки» (відео)

21:30 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/euromaidan/status/504329387374682112

Щоправда, прес-центр АТО та координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук додають у вівторок: «Інформація уточнюється».


Відео: 5 канал

Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко спростував сьогодні, 26  серпня, в ефірі одного з українських телеканалів інформацію про вторгнення з російської колони з Таганрога, про котре, як інформував «Щоденний Львів», повідомив у вівторок кореспондент каналу «Інтер» Роман Бочкала з посиланням на прикордонників і бійці добровольчих батальйонів.Окрім того, Геращенко зазначив: «Маріуполь ми нікому не здамо. Російські стратеги самі це знають».

Це повідомлення передає інформаційна агенція «УНН». Натомість у прес-центрі АТО інформують з цього приводу таке: «Рештки механізованої колони, яку вчора розбили Збройні Сили України, вона не повернулась до Російської Федерації, а протягом ночі зайняла позиції в районі населених пунктів Маркіно, Щербак, Холодне. І ведуть звідти вогонь по позиціям АТО з застосуванням танків та гаубиць. Бійці батальйону «Азов» продовжують атаку. Інформація уточнюється». 

Про це повідомляється у вівторк на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, координатор спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 26 серпня: «З півдня приходять тривожні повідомлення, але ми не знайшли підтвердження інформації про якийсь широкомасштабний «наступ» російських військ на Новоазовськ (за нашими даними, відзначаються бойові зіткнення в цьому районі, але мова йде про сили противника, які прорвалися раніше й котрих досі не знищили – ця інформація на даний момент уточнюється)».

Дмитро Тимчук повідомляє про це у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість «Щоденний Львів» передавав із цього приводу повідомлення не лише Романа Бочкали, а й Андрія Цаплієнка, який інформував у вівторок: ««Ще один прорив на маріупольському напрямку. Більше сотні одиниць техніки. Все таки другий фронт? Колона вже кілька годин спокійно стоїть на українській території. І тиша...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів