Заступник керівника МВС Микола Величкович закликає львів’ян не піддаватися 9 травня на провокації

15:42 28 квітня 2014 р.

Фото до новини

Про це він заявив у понеділок під час представлення нового керівника міліції області.

Заступник керівника МВС Микола Величкович попередив сьогодні, 28 квітня, що, за його словами, Львівщину очікують декілька гострих дат, під час яких провокатори намагатимуться «розхитати» область і вчинятимуть відповідні дії, а зокрема – 9 травня. Відтак Микола він закликав мешканців Львівщини не піддаватися на провокації у ці дні, пояснивши: «Напередодні виборів Президента в країні потрібно забезпечити спокій».

Заступник в. о. міністра також попросив начальника міліції Львівщини звернути особливу увагу на формування батальйону особливого призначення «Львів». Як зазначив Величкович, батальйон має бути сформований зі свідомих громадян, які зможуть допомогти налагодити спокій на сході та півдні України. Про це повідомляє сьогодні, 28 квітня, Західна інформаційна корпорація.

Натомість «Щоденний Львів» інформував: нардеп Геннадій Москаль попередив, що у Львові, Івано-Франківську й Тернополі заплановано марші псевдонацистів для залякування жителів Сходу України; своєю чергою, нардеп Ігор Васюник застерігає – зокрема провокації у Львові готуються 9 травня; тим паче, що, за неофіційною інформацією, у Львові перебувають три десятки неонацистів із Росії; натомість у записі перехопленої телефонної розмови, переданому редакції інтернет-порталу «Черноморские новости», йдеться, що гроші за організацію провокацій на заході України вже сплачено; як заявив начальник обласного управління СБУ Віктор Андрейчук, будь-яка провокаційна ситуація у місті Львові може призвести до введення в Україну російських військ; політолог Олексій Гарань попереджає – 9 травня провокатори прикриватимуться на Заході України «живим щитом» із ветеранів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів