Моніторингова місія Європарламенту прозвітує про готовність України до асоціації 13 листопада

13:45 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

У представництві ЄС повідомили також, що 12-13 листопада її керівники Кокс і Квасневський перебуватимуть в Україні.

Як інформує сьогодні, 11 листопада, «Радіо Свобода», звіт керівників моніторингової місії Європарламенту в Україні Пета Кокса та Александра Квасневського буде представлений 13 листопада. Про це повідомив прес-секретар представництва ЄС в Eкраїні Давід Стулік.

За його словами, звіт оприлюднять на конференції президентів Європарламенту ввечері 13 листопада. У представництві повідомили ЄС також, що 12-13 листопада Кокс і Квасневський перебуватимуть в Україні. програму візиту не уточнили.

Відтак «Радіо Свобода» нагадує: раніше планувалося, що звіт Кокса і Квасневського буде представлений 14 листопада. На підставі цього звіту 18 листопада на засіданні міністрів закордонних справ ЄС мають ухвалити рішення про підписання угоди про асоціацію з Україною на вільнюському саміті «Східного партнерства, запланованого на 28-29 листопада. 

Як повідомляв «Щоденний Львів», співкерівник моніторингової місії Європарламенту Квасьнєвський на запитання про хід переговорів щодо лікування Тимошенко за кордоном відповів лаконічно: «Складно, все складно», Голова ВР Володимир Рибак підписав розпорядження про скликання її позачергового пленарного засідання на 13 листопада й розгляд на ньому в тому числі проекту закону України про можливість лікування за кордоном осіб, однак голова фракції ПР заявив, що великі промисловці у ній – проти євроінтеграції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів