Майданівці прорвали кордон міліції під Печерським судом (три відеосюжети)

13:28 10 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Приблизно двісті протестувальників прийшли туди підтримати Сергія Власенка – захисника Юлії Тимошенко та екс-нардепа.


Відео: ЛІГАБізнесІнформ

Там сьогодні розглядають позов проти нього, поданий його колишьною дружиною. А коли майданівцям на заваді став кордон міліції, то протестувальники, як повідомляє з місця події кореспондент «5 каналу», почали відтісняти правоохоронців.

Зрештою їм вдалося звільнити для себе прохід і вони вже перебувають у дворі Печерського райсуду. Правоохоронці ж одягають на себе амуніцію і перебувають поруч, однак ситуація там стабілізувалася.

Про це повідомляє сьогодні, 10 січня, «5 канал». Своєю чергою, «ТСН.ua» інформує в п’ятницю:

«Колишня дружина Сергія Власенка Наталія Окунська прийшла на засідання суду у супроводі бійців спецпідрозділу «Беркут». Екс-дружина захисника Тимошенко заявила, що боїться активістів, які прийшли підтримати Власенка до будівлі суду, та попросила надати їй охорону.

До входу зали суду Окунську супроводжували бійці «Беркута». В даний момент суд радиться з приводу надання охорони колишній дружині Власенка для входу і виходу в будівлю суду через пікетувальників.

Також до суду неохоче пускали журналістів. Бійці «Грифона» зупиняли представників ЗМІ біля входу в будівлю суду та пояснювали, що не всім вистачить місця в маленькій залі суду.

Нагадаємо, Окунська подала на Власенка позов до суду через те, що він нібито бив її, коли вони були чоловіком та дружиною. В матеріалах справи зокрема йдеться про те, як він тягав її за волосся посеред ресторану».

Як інформував «Щоденний Львів», сьогодні майданівці змусили ДАІ пропустити до них дрова та їжу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів