Мітингувальники скинули Порошенка з бульдозера, на якому штурмують АП (доповнено відеосюжетом)

16:04 1 грудня 2013 р.

Біля приміщення АП тривають сутички мітингувальників і "беркутівців". Петро Порошенко заявив журналістам, що екскаватор на Банкову привезли провокатори-"тітушки".


Відео: opravda

На вулиці Банковій біля приміщення адміністрації президента України мітингувальники закидали позафракційного народного депутата Петра Порошенка сторонніми предметами. Станом на 15:05 Порошенко виліз на бульдозер і почав робити заяву до мітингувальників. Але присутні освистали його і почали кидати в політика сторонні предмети. Незабаром учасники мітингу зіштовхнули Порошенка з екскаватора. Станом на 15:15 невідомі кинули в натовп біля АП кілька димових шашок. Раніше повідомлялося, що Порошенко прийшов до мітингувальників, які на екскаваторі робили спробу штурмувати адміністрацію президента. Про це передає http://novosti-n.mk.ua/news/read/61142.html.

Петро Порошенко буде балотуватись в президенти, якщо троє опозиційних лідерів не домовляться між собою про висунення опозиційного кандидата. Про це він заявив на Майдані Незалежності, спілкуючись з активістами Євромайдану, повідомляє кореспондент INSIDER.

"Якщо наші лідери опозиції не здатні будуть домовитись і висунути єдиного кандидата, то я піду на те, щоб балотуватись у президенти", - сказав Порошенко, відповідаючи на питання людей про свою можливу участь у виборах президента України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів