Міський голова Львова поскаржився на «державні органи влади»

15:54 19 травня 2017 р.

Андрій Садовий заявив у п’ятницю: «Ми фіксуємо випадки системного перешкоджання з боку державних органів влади інвесторам, які вкладають кошти у Львів».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив сьогодні, 19 травня, у своєму щотижневому зверненні: «Ми фіксуємо випадки системного перешкоджання з боку державних органів влади інвесторам, які вкладають кошти у Львів. Мова зокрема про наміри одного з найбільших європейських промислових девелоперів – голландської компанії CTP - збудувати сучасний індустріальний парк в промзоні Рясне-2».

Андрій Садовий також поскаржився: «Першою за роботу взялась Генеральна прокуратура, яка порушила кримінальне провадження, почала вилучати документи, створюючи перешкоди для інвестиції. Це дуже оригінальне тлумачення з боку прокуратури обіцянки Президента максимально сприяти закордонним інвестиціям в Україну».

Міський голова також заявив: «Згодом до рейдерства підключилась сумнозвісна організація «Розвиток громади», яка надто вже часто діє в унісон з організаторами різних провокацій проти міста. В четвер я звернувся в цій справі до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Він обіцяв вникнути в ситуацію та припинити тиск на інвестора.

Цей випадок буде дуже показовим - якщо компанія внаслідок цих дій змушена буде піти з України – це буде вирок сьогоднішній владі в Україні».

Про це поінформували сьогодні, 19 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів