Міський голова Львова пообіцяв підтримку корисним ініціативам Зеленського

13:40 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.ua

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий наголосив, що його політична сила в парламенті готова підтримувати ініціативи Зеленського-президента.

Міський голова Львова й лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий пояснив в ефірі марафону на «Громадському телебаченні» те, чому Львівщина стала єдиним регіоном, де більшість підтримала Петра Порошенка на виборах.

Зокрема, Андрій Садовий зазначив: «Львів – найбільше україномовне місто світу, і Львів дуже переживає. Ми хочемо, щоб Україна рухалася чітко курсом Європа – ЄС – НАТО, і напевно від Зеленського люди не отримували чітких меседжів. А Порошенко це говорив твердо, кожного дня, системно».

Міський голова Львова також зауважив: «Якщо Зеленський один з перших візитів зробить до Львова, і матиме відкриту розмову з львівським істеблішментом, то, я думаю, він буде мати підтримку і розуміння».

Андрій Садовий також наголосив, що його політична сила в парламенті готова підтримувати ініціативи Зеленського-президента. Міський голова Львова зазначив: «Позиція «Самопомочі» в парламенті є твердою. Ми будемо підтримувати всі закони, які будуть корисні для держави. Ми це робили впродовж всієї каденції, будемо робити до кінця цієї каденції. Треба служити людям, які тебе обирають. Якщо він хоча б на міліметр зійде з проукраїнського курсу, його чекає біда».

Про це повідомили на «Громадському телебаченні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів