Міноборони повідомило про одного полеглого бійця й шістьох поранених (відео)

13:24 24 вересня 2016 р.

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник зазначив сьогодні, 24 вересня, на брифінгу, що за минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, а шестеро бійців зазнали поранень.

За словами Олександра Мотузяника, загалом за минулу добу в зоні АТО відбулися 28 ворожих обстрілів. За даними управління розвідки Міноборони України, противник продовжує порушувати режим припинення вогню: на окремих напрямках поряд зі стрілецькою зброєю обстріли здійснюються з 82 та 120-мм мінометів.

Також зафіксовано чергові факти постачання матеріально-технічних засобів з території РФ – до залізничної станції «Довжанська Нова» в районі Свердловська прибули шість цистерн з пально-мастильними матеріалами (300 тонн; чотири цистерни з дизельним паливом та дві з бензином) та два криті вагони. Окрім того у лавах бойовиків відбулася чергова ротація: до району міста Ясинувата переміщено підрозділи 604-го центру спеціального призначення «Витязь» Федеральної служби військ національної гвардії РФ, постійне місце дислокації якого – Балашиха в Московській області.

Українські військові зафіксували три прольоти ворожих безпілотників у районах Авдіївки, Донецького аеропорту, Пісків та Гранітного.

Представникам спеціальної моніторингової місія ОБСЄ надано інформацію про наявність артилерійських систем калібром понад 100-міліметрів, самохідних артилерійських систем та 122-міліметрових реактивних систем залпового вогню «Град» у районах Горлівки, Макіївки, Донецьк та Кремінця. Про це повідомили сьогодні, 24 вересня, в інтернет-виданні «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів