Міністр закордонних справ Росії погрожує Україні військами

14:08 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: russian.rt.com

Глава МЗС РФ Сєргєй Лавров, пояснюючи в середу в інтерв'ю телеканалу «RT» стягнення російської армії до кордонів України, наголосив: «Якщо інтереси російських громадян буде прямо порушено, то я не бачу іншого виходу, окрім як відповісти відповідно до норм міжнародного законодавства».

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив сьогодні, 23 квітня, в інтерв'ю телеканалу «RT», що Москва нібито «ніколи не заперечувала, що направила на російсько-український кордон додаткові війська», й додав: «Точно так само вчинила й українська влада, перевівши частину військ в південно-східні регіони країни. Наші війська знаходяться на російській території. Вони брали участь у військових навчаннях, які Сєргєй Шойгу, очоливши мінстерство оборони, пеервів на регулярну осонову. Це нормально, тому що армія повинна відчувати себе підготовленою».

А одразу ж після цієї тиради про російську армію Лавров наголосив: «Якщо інтереси російських громадян буде прямо порушено, я не бачу іншого виходу, окрім як відповісти відповідно до норм міжнародного законодавства». Про те, які норми міжнародного законодавства нібито дозволяють військове вторгнення Росії на територію іншої держави, її головний дипломат «чомусь» у лапках не конкретизував.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів