«Українські військові контролюють всю лінію фронту», – Мінооборони (+відео)

13:56 25 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

Міністр оборони Степан Полторак запевнив у неділю під час засідання РНБОУ: «В результаті злагоджених дій української армії противник був зупинений та зазнав втрат».


Відео: «Телеканал новин «24»

Телеканал «Еспресо.TV» передає в сьогоднішньому повідомленні «Полторак: Українські військові контролюють всю лінію фронту»:

«По всій лінії фронту ситуація залишається стабільною. Українські військові контролюють всю лінію фронту

Про це під час засідання Ради національної безпеки і оборони під головуванням президента України Петра Порошенка доповів міністр оборони Степан Полторак, передає «Еспресо.TV». Він також повідомив, що протягом останньої доби терористи 103 рази завдавали ударів по позиціях сил АТО.

Зокрема, бойовики під прикриттям Збройних Сил Росії намагалися атакувати сили АТО в районах населених пунктів Нікішине, Рідкодуб, Новоіваніка, Попасна, в районі 29-го блокпосту, населених пунктів Опитне, Водяне, Мар'їнка. «В результаті злагоджених дій української армії противник був зупинений та зазнав втрат», – сказав Полторак»».

Про це повідомляється в неділю на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», учора міністр оборони Степан Полторак заявив: «Тілька за 23 січня нами було знищено вздовж усього фронту знищено 265 терористів і найманців з Росії», натомість у сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Українські військові завдають значних втрат бандитам і окупантам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів