«Міністр оборони ДНР» – російський диверсант Гіркін – скаржиться: «Повторюється ситуація в Слов'янську»

09:40 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Тим часом, як повідомила прес-служба батальйону «Донбас», у передмісті Донецька затримано саперів «Російської православної армії».

Сайт «Інформатор.su» передає сьогодні, 22 липня, в повідомленні «Гіркін заявив, що почався тотальний відступ»

«Один з лідерів невизнаної Донецької народної республіки, військовий комендант Донецька Ігор Гіркін (Стрілок) заявив, що ДНР-вівці почали відступати з Дзержинська вбік Горлівки», – повідомляє «Русская весна».

Стрєлков (цього російського диверсанта призначено так званим «міністром оборони ДНР». – «ЩЛ»)  уточнив, що в Дзержинську розгорнулися масштабні бої – при тому, що чисельна перевага на боці українських військових. За його словами, ДНР-вівцям доводиться поступово відтягуватися вбік Горлівки, оскільки сили занадто нерівні.

У той же час в Дзержинськ підтягуються нові колони танків і БМП українських військових. Стрілок запевнив, що піхоти в ЗСУ та Нацгвардії мало, але, за умов, коли майже на кожного озброєного автоматом ДНР-вівця доводиться по одній одиниці бронетехніки, це не має особливого значення.

Гіркін уточнив, що збройне протистояння між українськими військовими та силами невизнаної Донецької народної республіки розгорнулося на околицях села Нетайлове (в Ясинуватському районі Донецької області. – «ЩЛ») і в районі залізничного вокзалу. Стрілок зазначив, що під час боїв ДНР-вівці змогли підбити один український танк, але це «крапля в морі».

«Нас «втискають» у місто. Повторюється ситуація в Слов'янську в масштабах «десять до одного»: засовують у забудову танками і оточують з усіх боків», – заявив він.

Тим часом у передмісті Донецька затримано саперів «Російської православної армії», –повідомила прес-служба батальйону «Донбас». Під час проведення спецоперації в передмісті Донецька українські військові відбили у ДНР-івців населений пункт Піски, захопивши там чотирьох озброєних саперів з вибухівкою, на шевронах яких зазначено «Російська православна армія». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів