Методи фізичного тиску та підкупу виборців в ОТГ Львівщини, – депутат

14:49 23 жовтня 2017 р.

Фото до новини

У вівторок було побито керуючого справами Пустомитівської міської ради Андрія Луківа. Партія «Самопоміч» розцінює це як тиск і на партійний осередок, на партійну організацію в час виборів до об’єднаних територіальних громад.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 23 жовтня, під час прес-конференції на тему: «Гроші – інструмент маніпуляції влади. Бюджет України, бюджет Львівщини, фізичний тиск на «Об’єднання «Самопоміч», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявила  голова Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» Парасковія Дворянин.

Вона нагадала, що в неділю, 29 жовтня, у Львівській області відбудуться вибори у восьми територіальних громадах. Очікували, що вибори будуть непростими. Проте ніхто не прогнозував, що конкуренти будуть діяти підступно та цинічно. 

- Двоє невідомих почали стукати в браму будинку, де мешкає Андрій Луків. Він вийшов до них, одна людина стояла до нього спиною, інша – вдарила по голові. Отямився він вже в лікарні. Зараз Андрій і надалі перебуває в лікарні і ще два тижні там буде, - розповідає Парасковія Дворянин.

Однопартійці звернулися до правоохоронних органів заради розслідування цього випадку. 

У Славській територіальній громаді лідера виборчих перегонів спробували вилучити з виборів більш тонко.

- Ми отримали інформацію, що готується ліквідація партійного осередку. Оскільки наш кандидат, Василь Біленець, йшов не як самовисуванець, його висував партійний осередок, то з ліквідацією партійного осередку можна зняти з реєстрації і кандидата, - пояснює голова Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч».

За її словами, ця виборча кампанія ведеться всіма брудними способами, використовують адмінресурс.

- Кладуть асфальт в мокрі дороги, дарують сміттєвози за тиждень до виборів, кандидати виїжджають з лікарями в місцеві амбулаторії, - перелічує вона методи підкупу виборців.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів