Мешканці Дрогобича на Львівщині доставили на фронт продукти харчування та утеплюючі матеріали

09:00 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в прес-центрі АТО, волонтерська допомога з Львівщини потрапляє в зону АТО не вперше.

«Мешканці міста Дрогобича, що на Львівщині, в черговий раз передали для потреб військовослужбовців, які беруть участь у антитерористичній операції в Луганській та Донецькій області продукти харчування таутеплюючі матеріали. Волонтерська допомога з Львівщини потрапляє в зону АТО не в перший раз», – повідомляють у прес-центрі АТО. У повідомленні також конкретизують:

«Координацію у потребах військовослужбовців безпосередньо з передової здійснює військовий капелан протоієрей Тарас Коцюба. Він же допомагає розподілити доброчинну допомогу між підрозділами.

Відтак, загальними зусиллями доброчинців, які об᾽єднані в організацію «Дрогобич SOS допомога Армії» на передову потраплять декілька тон будівельних та теплоізоляційних матеріалів. А також домашні смаколики: закрутки, варення, мед, питну воду тощо. Крім цього, у вантажі доставлено й теплий одяг та взуття.

Порадують бійців й шоколадом, який, як відомо, симулює вироблення гормону радості в організмі. Справа в тім, що діти з Дрогобича та навколишніх населених пунктів вирішили самотужки влаштувати акцію «Шоколадка для військового». Разом зібрали аж 600 плиток!

Також, окрім різноманітних частунків, з Дрогобиччини доставили українську та повстанську символіку. Сотні прапорів, а також наліпок для автомобільної техніки, агітаційних матеріалів незабаром потраплять за місцем призначення.

Подібні рейси з Львівщини на Донбас організовуються не уперше. За це слід подякувати місцевому доброчинцю та активісту Майдану, директору видавництва «Коло» Миколі Походжаю. А технічне забезпечення кожного рейсу здійснює інший небайдужий підприємець з Дрогобиччини Микола Бомкало».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів