«Мер» Слов'янська погрожує зірвати вибори Президента України катуванням заручників

23:10 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це В'ячеслав Пономарьов заявив в інтерв'ю виданню «Gazeta.ru», опублікованому в середу.

Самопроголошений «мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив в інтерв'ю російському виданню «Gazeta.ru», опублікованому сьогодні, 23 квітня, таке: «Ми вживемо всіх необхідних заходів, щоб вибори на південному сході не відбулися. Візьмемо когось у полон і підвісимо за я**я. Реально, розумієш?».

Він також розповів: «Запускають в нашу середу агентів впливу, і ті зсередини починають розсіювати сам кістяк. Тоді всі починають йти в різні сторони, один одного їсти починають. У нас в Слов’янську такого не відбувається. Тобто ми однозначно поклали нашу руку, сказали: всім, хто з нами, – добре. Хто проти нас – «само понятно».

А на уточнююче запитання журналістки «Что значит, понятно? Кто против вас…» самопроголошений «мер» відповів: «Произойдет уничтожение».

Про закатованого російськими диверсантами депутата Горлівської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимира Рибака самопроголошений «мер» цинічно заявив в інтерв’ю, перевернувши догори дриґом, таке: «...нашим пацанам животи розкривають, катують, а потім їхні трупи в річці знаходять!».   

Натомість на запитання «Що б в сказали жителям Західної України?» В'ячеслав Пономарьов після довгої паузи відповів: «Здавайтесь!».

Своєю чергою, на запитання «Янукович все ще президент?» самопроголошений «мер» відповів: «Та пішов він...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів