Мати російського солдата заявила, що 1 грудня її сина переправлять на Луганщину (відео)

00:54 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Преса України»

19-річний військовослужбовець РФ Нікіта Жильцов зізнався своїй матері, що він не розуміє те, навіщо буде воювати в Україні.


Відео: Erich Hartmann

Мати військовослужбовця військ Російської Федерації, 19-річного Нікіти Жильцова розповіла про те, як її сина примушують воювати на Донбасі за терористів. Про це, як передає сьогодні, 27 листопада, інтернет-портал «Преса України», сказано в повідомленні спільноти «Ми проти втручання у внутрішні справи України». Зокрема в ньому йдеться:

«19-річний Нікіта Жильцов, за словами його матері, був строковиком і вирішив продовжити службу за контрактом. Командування запропонувало йому виїхати на «навчання» і контрактник погодився.

Після цього самого Жильцова та інших солдатів разом з бойовою технікою відправили в Ростовську область. Солдат не говорив своїй матері про те, куди їх везуть, однак через деякий час заявив, що найближчим часом він потрапить на війну, а зараз він знаходиться в прикордонному з Україною місті Міллерово».

Сама мати повідомила, що її сина хочуть переправити в Луганську область. Дослівно ж вона саказала про це так:

«З його слів я знаю, що 1 грудня його табір, де він зараз знаходиться, будуть переправляти в Луганську область. Проти чого, власне, я як мама виступаю.

Я підтримую позицію свого сина, який не боїться померти, не боїться захищати свою батьківщину... Але не розуміє за що.

Я – теж. Це моя громадянська позиція, як і мого сина: він проти бойових дій на чужій території».

Про це повідомляється сьогодні, 27 листопада, на сайті інтернет-порталу «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів