Марш єдності стартував з виконання Державного Гімну донеччанами, киянами й львів'янами (відео, оновлено)

22:00 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua

Як повідомляє у вівторок прес-служба міської ради, у пішій ході з центру міста до «Арени Львів» беруть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо» й «Карпати».


Відео: tvzikua

Як повідомила у вівторок «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, сьогодні о 18.00 перед матчем «Шахтар» – «Динамо» у Львові стартував Марш єдності. У повідомленні такод сказано:

«У пішій ході з центру міста до «Арени Львів» беруть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати». Усіх охочих запрошують долучатись до Маршу єднання та ще раз продемонструвати усьому світу єдність України. 

Учасники перед початком ходи заспівали Гімн України у повній версії (редакція до 6 березня 2003 року). Значна частина людей прийшла у вишиванках та білому одязі. 

«Це загальний марш єдності, який символізує єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде. На цей матч ми запрошуємо всіх львів’ян, адже це не є суто фанська подія чи марш вболівальників. Ходою ми показуємо ще раз всьому світу єдність України в цілому», – зазначив голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів.

Хода проходить за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Нагадаємо, сьогодні на «Арені Львів» о 21:00 відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар». У зв’язку з цією подією, громадський транспорт, який їздить у напрямку до «Арени Львів», курсуватиме до 2 години ночі.

Працюватимуть маршрутні таксі №3А, 10, 25, 40 та тролейбуси №20, 25. Також з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка їздитимуть спеціальні додаткові автобуси, аби всі охочі могли вчасно заїхати на матч та повернутись додому після футбольної гри. На маршруті пл. Петрушевича – Автовокзал працюватиме 6 автобусів, на маршруті кінотеатр ім. Довженка – Автовокзал їздитиме 10 машин». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів