Львів'яни збирають кошти війську на інтернет-аукціоні «Купи зустріч – допоможи Україні» (відео)

12:18 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Торги в рамках благочинної акції триватимуть у соцмережі «Facebook» до 14 вересня.


Відео: ТСН

Аби допомогти українським військовослужбовцям львів'яни продають свої таланти через аукціон в інтернеті. Долучитися до аукціону може кожен охочий, головне мати якісь вміння та таланти.

Кандидатури виставляють як пересічні мешканці, так і знаменитості. У результаті кожен охочий через інтернет зможе «придбати зустріч» із цікавою для себе людиною. Щоправда, перед тим доведеться добряче поторгуватися.

Серед зірок, які погодилися взяти участь в аукціоні, відомий український скрипаль-віртуоз Олександр Божик. «Ви знаєте, навіть деколи у Львові дивляться, що хтось п'є каву, а хтось в цей час воює. А тут совість чиста – ти п'єш каву, за це платять гроші. Плюс приємне спілкування, нові друзі, нові знайомі», – говорить Олександр. 

Ідея оригінального аукціону «Купи зустріч – допоможи Україні» належить львів'янці Ірині Снітинській. Організаторка першою зареєструвалася в аукціоні й уже зібрала не маленьку кількість лотів.

Окрім неї виставити себе в якості лота уже погодилася майже сотня українців. «Це дуже різні люди. Вони не тільки готові піти на «кавування», але й ікону подарують», – зазначає Снітинська.

Усі торги проходять у соцмережі «Facebook». Триватиме аукціон до 14 вересня. По його завершеню покупці зустрінуться зі своїми лотами, а військовослужбовці отримають чималу фінансову підмогу.

Про це повідомила сьогодні, 8 вересня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів