Львів'яни обурені VIP-весіллям доньки депутата облради й кандидата в нардепи Івана Бокала (відео, оновлено)

19:50 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Вести»

Проведення подібної церемонії оцінюють у десятки тисяч доларів.

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує сьогодні, 20 жовтня, в повідомленні «Розкішне весілля доньки львівського митника: мільйони живих квітів, вертоліт і «Майбах»:

«Депутат Львівської облради, екс-митник Іван Бокало видав доньку заміж. Випускниця юрфаку Наталія та її чоловік Олексадр відсвяткували розкішне весілля у «Ріксос Прикарпаття», що в Трускавці. На вечірці виступали зірки зі столиці – Злата Огневич, група ТіК, дівчата «Freedom-jazz» із «Вечірнього Києва», а за тамаду був ведучий Олександр Педан», – інформує «Обозреватель».

До того ж, на фото можна побачити, що в честь наречених у готелі оформили панно з живих квітів з їх іменами. Квітами заповнили і місце біля наречених та банкетний зал. 

Церемонія одруження відбувалась на вертолітному майданчику. До того ж, кожен гість отримав подарунок: пляшку дорогого шампанського та торт.

Іван Бокало – це старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці. Зараз він балотується як самовисуванець у 122-му одномандатному виборчому окрузі. Місцем праці Бокало вказав ТОВ «Автосвіт», де він перебуває на посаді юристконсульта.

Додамо також, що офіційним власником цього товариства є мешканець села Савчин, Михайло Гнідець. Але першою засновницею підприємства, ще у 2004 році була Ганна Бокало, мати Івана Бокала. У 2005 році вона вийшла із засновників».

Про це повідомляється в понеділок на сайті інтернет-видання «iPress.ua». Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла сьогодні, 20 жовтня, в повідомленні під заголовком «VIP-весілля доньки львівського кандидата у нардепи: вертоліт замість кортежу і тисячі квітів»:

«Весь Львів гуде через шикарне весілля доньки місцевого кандидата у нардепи і депутата облради Івана Бокала: замість авто молодята прибули на церемонію на вертольоті, а їхнє весілля прикрасили тисячами живих квітів. Весілля випускниці юридичного вишу Наталі Бокало та її нареченого Олександра влаштували в одному з найдорожчих готелів Львівщини – «Ріксос-Прикарпаття».

На VIP-святі побудували цілу стіну з живих квітів, столи банкетної зали оформили блискучим камінням, а у готель молода пара прибула на вертольоті. Безіменний палець нареченої прикрасила обручка з білого золота з величезним діамантом.

Розважати гостей святкової церемонії приїхали імениті зірки – співачка Злата Огневич, група «ТіК», гурт «Freedom-jazz», а тамадою був ведучий Олександр Педан. Світлини шикарного весілля у рожевих тонах у соцмережах оприлюднили з хештегом «#on_royal_wedding» («на королівському весіллі») друзі молодят та весільна агенція, що організувала захід. Проходило святкування на вертолітному майданчику», – пише видання «Вести».

Фахівці весільних агенцій оцінюють проведення подібної церемонії у десятки тисяч доларів. Львів'яни у соцмережах обурюються, що місцевий депутат вирішив влаштувати для доньки таке дороге свято, в той час як ці гроші можна було би використати на бронежилети для бійців АТО. Іван Бокало балотується у Верховну Раду у 122 окрузі».

Про це повідомляється в понеділок на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів