Львів’ян закликають проявити 8-9 травня мудрість (оновлено)

13:30 8 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vitalik-gor.livejournal.com

Міський голова Андрій Садовий закликав усі політичні сили та громадські організації проявити мудрість та зберегти спокій в місті 8-9 травня й показати приклад усій країні та докласти максимум зусиль, аби День пам’яті та примирення було відзначено гідно.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Те, якими будуть 8 та 9 травня у Львові, залежить від кожного з нас. Всі мають докластись, аби в місті був порядок та спокій. В День пам’яті та примирення ми повинні молитись за тих, кого вже нема з нами, віддати шану тим хлопцям та дівчатам, які загинули в різні періоди нашої історії. Львів сьогодні є прикладом для всієї України. Тому звертаюсь до усіх організацій, громадських об’єднань та політичних сил не піддаватись на провокації 8-9 травня, а берегти наше місто і нашу історичну пам’ять».

Про це повідомили 6 травня «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували: «8 травня о 14.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла відбудеться спільна молитва за усіх тих, хто загинув в часи Другої світової війни та сучасної війни, що триває на сході України. Також у цей день молитимуться за мир та єдність Львова з нагоди Дня міста».

Натомість правоохоронці зазначили в суботу:

«Патрульна поліція Львова закликає не допустити провокацій у День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 8 та 9 травня під час заходів приурочених Дню пам‘яті та примирення , а також Дню перемоги, патрульні працюватимуть у посиленому режимі. Залучать додатково особовий склад для патрулювання біля культових споруд.

При виявлені груп підозрілих людей, радикально налаштованих юнаків, залишених невідомих предметів, просимо повідомляти на 102. Давайте спільно не допустимо провокацій у нашому місті та країні! Пам‘ятаємо, перемагаємо...».

Про це повідомили сьогодні, 7 травня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів