Двох львівських волонтерів відзначили медалями «За заслуги перед Збройними Силами України»

13:40 3 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Десантники урочисто вручили почесні нагрудні знаки від начальника Генерального штабу Олександру Ганущину та Ірині Яремко.

«У 80-й десантно-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ Збройних Сил України урочисто вручили медалі від начальника Генерального штабу львівським волонтерам Олександру Ганущину та Ірині Яремко. Вручення відбулося в присутності особового складу бригади біля пам’ятного знаку загиблим воїнам», – повідомили сьогодні, 3 жовтня, в міністерстві оборони України, де також поінформували:

«Заступник командира бригади ВДВ вручив патріотам почесні нагрудні знаки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед Збройними Силами України» та подякував волонтерам за їхню сумлінну працю. Своєю чергою, Олександр Ганущин наголосив, що нагороди, це не головне для волонтерів, а набагато важливіше бути впевненими, що їхні підопічні усім забезпечені.

«Волонтери в нашій країні уособили собою прагнення громадян допомагати армії. Й співпраця 80-ї бригади ВДВ з волонтерами Олександром Ганущиним та Іриною Яремко – це приклад єднання народу та армії», – зазначив прес-офіцер бригади старший лейтенант Євген Проворний.

Про це повідомили сьогодні, 3 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів