Львівських десантників привітали з днем сформування 80-ї бригади й нагородили

12:34 19 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Наші земляки завітали на Луганщині до навчальних закладів з подарунками для дітей і вчителів.

«80-та окрема десантно-штурмова бригада святкує свій день народження – повідомили сьогодні. 19 грудня, в міністерстві оборони, де також поінформували:

«День сформування військової частини відзначили на Луганщині десантники львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. З цієї нагоди в базовому таборі відбувся урочистий мітинг. Миру, добра, здоров’я, високих показників в бойовій підготовці, побажав військовослужбовцям, які нині виконують свої обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, тимчасовий виконувач обов’язків командира бригади –полковник Євген Кураш, були зачитані привітання від командувача ВДВ – генерал-майора Михайла Забродського, а також командира бригади – полковника Андрія Ковальчука.

Із нагоди свята велика кількість десантників – солдатів, сержантів, прапорщиків та офіцерів отримали відзнаки від міністерства оборони України, командування ВДВ та командування військової части. До речі, слід відзначити, що десантники 19 грудня не тільки отримували нагороди та подарунки з нагоди Дня сформування військової частини, а й самі виступили в ролі Святого Миколая для дітей шкіл та дитячого будинку, які розташовані поблизу розташування базового табору – представники 80-ї ОДШБ відвідали низку навчальних закладів з подарунками для дітей та вчителів».

Про це повідомили сьогодні, 19 грудня, в прес-службі міністерства оборони, де також опубліквали фото з місця події.

Як інформував «ЩЛ», львівська 80-та окрема аеромобільна бригада святкує своє 60-річчя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів