Львівський безпековий форум запрацює 30 листопада

13:00 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Центрі Митрополита Андрея Шептицького відбудеться пошук непростих відповідей.

У Львівській міськраді розповілив понеділок: «З 30 листопада до 1 грудня в Центрі Митрополита Андрея Шептицького відбудеться І Львівський безпековий форум, який має на меті створення платформи експертного обговорення природи неконвенційних війн та їхнього впливу на європейську і світову безпеку».

Директор «Інституту міста» Олександр Кобзарев зазначив: «Цей міжнародний захід має стати дискусійною платформою для обговорення того, як треба поводитись в ситуації з гібридними війнами, які сьогодні є в Україні. Захід відбудеться за підтримки міжнародних партнерів. З міського бюджету є співфінансування 300 тисяч гривень. Завдяки міжнародним партнерам залучаємо ще 1,5 млн гривень дофінансування. На форум запрошено широке коло міжнародних експертів, зокрема представників тих країн, які перебувають у такій ж ситуації, як Україна: представників Молдови і Грузії». 

Основним завданням І Львівського безпекового форуму є пошук непростих відповідей на питання регулювання статусу сучасних окупованих територій у світі, відповідальності сторін конфлікту, стратегій деокупації, примирення, а також побудови національної та міжнародної безпеки. Детальніша інформація – на офіційній сторінці форуму», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів