Львівські десантники повернулися додому зі сходу України (відео)

23:15 12 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На головному залізничному вокзалі Львова вояків зустрічали їхні рідні та близькі, на врочисту зустріч прийшли також волонтери.

Сьогодні, 12 вересня, харківським потягом до Львова прибули військовослужбовці 80-ї аеромобільної бригади, які понад рік виконували бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. На головному залізничному вокзалі Львова вояків зустрічали їхні рідні та близькі, на врочисту зустріч прийшли також львівські волонтери. 

Дехто, щоб чимшвидше побачити своїх захисників, ще зранку подолав великі відстані – люди приїхали з Рівного, Старого Самбора, Золочева тощо. Родичі та друзі очікували на героїв АТО з квітами, жовтими і синіми повітряними кульками, з національними прапорами та червоно-чорними стягами.  

Дружина військового Іванна розповіла: «Я приїхала зустріти чоловіка, якого не бачила 13 місяців. Дуже хвилююся. Радію, що він повернувся живий і здоровий, що ми нарешті дочекалися його повернення додому». 

Львівські десантники виконували бойові завдання на всій території проведення антитерористичної операції. Дехто з них перебував у зоні АТО ще з літа минулого року без ротації.

Вояк Михайло розповів: «Дуже чекав зустрічі з дитиною, дружиною, батьками. Свій військовий обов’язок ми виконали. І перед Батьківщиною, і перед рідними. В майбутньому, якщо буде потрібно, ми готові знову їхати захищати нашу землю».

А боєць Ігор поділився спогадами: «У зоні АТО я був усюди, на всій території, бо їздив там на КРАЗі, привозив вантажі хлопцям. Вони дали мені прізвисько «Таблетка», дуже раділи, коли я до них приїздив».

Серед тих, хто зустрічав вояків на вокзалі, було декілька підлітків із міста Хирова Старосамбірського району, які привезли червоно-чорний прапор та просили десантників залишити на ньому автографи. Хирівчанка Оксана звернулася до десантників: «Я прошу всіх героїв-військових, щоб вони мені підписали цей прапор. У нас в Хирові є кілька героїв і вони вже залишили на ньому автографи. Тепер кілька десантників підписали мені його на згадку. Це дуже приємно. Цей прапор висітиме у мене у кімнаті на видному місці».

Про це повідомили сьогодні, 12 вересня, в Західній інформаційній корпорації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів