Львівська обласна рада закликала міську виконати свої зобов’язання щодо відходів

16:45 26 квітня 2017 р.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин скерував листа міському голові Львова Андрію Садовому щодо невідкладного виконання своїх зобов’язань відповідно до Меморандуму про вирішення сміттєвої проблеми в обласному центрі.

У листі Олександра Ганущина Андрію Садовому зазначено: «Львівська обласна рада зобов’язалася протягом  двох років виділяти кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на покращення матеріально-технічної бази та рекультивацію полігонів, які прийматимуть відходи. Свої наміри обласна рада, як завжди, покроково, виконує». 

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, у Львівській обласній раді, де також нагадали: «На вчорашній сесії облради  депутати розглянули питання «Про внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету», в межах якого  було проголосовано за пооб’єктний перелік заходів з охорони навколишнього природного середовища на загальну суму 106,7 млн. гривень. З них майже 20 мільйонів гривень передбачено на придбання спецтехніки та облаштування територій міст-учасників Меморандуму. Фракція «Самопоміч» це рішення підтримала».

А голова бюджетної комісії Львівської обласної ради Олег Домчак зауважив: «Ще одним рішенням «Про уточнення показників обласного бюджету Львівської області на 2017 рік» передбачалося додаткове збільшення екологічного фонду на 15 мільйонів гривень, які також планувалося спрямувати на заходи, прописані в Меморандумі. Однак , на жаль, це рішення депутати «Самопомочі» не підтримали, хоча рішення загалом було ухвалено».

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів