Львівська «Батьківщина» - за недовіру Олегу Салу

14:37 6 листопада 2013 р.

Львівська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» підтримала спільну заяву опозиційних сил - ВО «Батьківщина», Партії "УДАР" Віталія Кличка, ВО «Свобода» про термінове збирання підписів за включення до порядку денного наступного пленарного засідання Львівської обласної ради питання про недовіру Олегу Салу.

ЛОПО ВО "Батьківщина" також звернулася до депутатів інших фракцій підтримати це рішення двома третинами голосів. Про це йдеться у заяві ЛОПО "Батьківщина", яку має "Щоденний Львів". Подаємо текст заяви:

"Львівська «Батьківщина», депутати фракції ВО «Батьківщина» робитимуть усе, щоб проведення сесії відбулось якомога публічніше, прозоро. Депутатський корпус повинен продемонструвати монолітність і дати чітку оцінку кадровим призначенням Президента, які є відвертою зневагою мешканців регіону.

«Очевидно, що жоден політик поважаючий демократичні основи розвитку України, не може погодитись із таким кадровим призначенням. Демократичні сили Львівської обласної ради мають об’єднати зусилля на недопущення реалізації планів Банкової. З огляду на те, що «намісником» президента призначено таку одіозну фігуру – влада не бачить демократичного сценарію проведення виборів, бо розуміє – чесно вибори їм виграти не вдасться», - наголошує голова ЛОПО ВО „Батьківщина” Роман Ілик.

Ім’я Олега Сала було у центрі найскандальніших та найпровокативніших подій  2004 року. Зазнавали репресій політики, підприємці, студенти, люди, які висловлювали своє непогодження з діями режиму, тиском, спотворювалось волевиявлення українців. Всім відомі  провокації проти ЗМІ - підпали  в редакціях „Поступу”, телекомпанії „Міст”, підкидання вибухівок, у 2012 році ця людина «відрізнилась» провокаціями на виборчому окрузі у Первомайську.

Звертаємося до депутатського корпусу підтримати розгляд цього питання та сказати – ні  діючому режиму. Зробити це необхідно максимально прозоро та публічно".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів