Львівщина: початок роботи із запізненням, бюлетені без номерів дільниць та на 100 бюлетенів більше

10:59 25 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Перші порушення на Львівщині у день голосування зафіксували спостерігачі ГМ "ОПОРА.

У дільничній виборчій комісії №461251 село Опільсько Червоноградського району на бюлетенях з виборів депутатів до Львівської обласної ради не вказані номери дільниць. Їх члени ДВК мали б заповнити на підготовчому засіданні.

Аналогічна ситуація і в ДВК №462111. На бюлетенях з виборів депутатів до Львівської обласної ради відсутні номери дільниці. Щодо виявленого факту спостерігачка ОПОРИ зробила зауваження членам і голові комісії. Також у бюлетені навпроти ВО “Свобода” відсутній кандидат під другим номером.

Дільнична виборча комісія №460309 у селі Трибоківці (Бібрська міська територіальна громада) розпочала роботу із запізненням, оскільки комісія перераховувала бюлетені. Після перерахунку на ДВК виявили на 100 бюлетенів більше.

ДВК №462110 розпочала роботу із запізненням на 15 хвилин. Утворилася велика черга з охочих, які хотіли проголосувати. Голова комісії повідомила спостерігачу ОПОРИ, що комісія працює у складі 15 осіб. Відсутні заступник і секретар тому, що суб'єкти подання не зробили заміну, відповідно попередні члени ДВК не вийшли на роботу.

Дільнична виборча комісія №461978 (місто Львів) розпочала роботу із запізненням на 10 хвилин, оскільки не встигали провести інструктаж.

У місті Сокалі весь керівний склад ДВК №461251 захворів на COVID-19. Члени комісії зі свого складу обрали голову і секретаря, щоб забезпечити роботу комісії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів