ЛОДА підготувала нове інформаційно-довідкове видання про Львівщину

16:00 25 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Відділ адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації підготував до друку науково-довідкове видання «Адміністративно-територіальний поділ Львівської області. Органи влади. Об’єднані територіальні громади».

«В ОДА підготували нове інформаційно-довідкове видання про Львівщину», – повідомили сьогодні, 25 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Відділ адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації підготував до друку науково-довідкове видання «Адміністративно-територіальний поділ Львівської області. Органи влади. Об’єднані територіальні громади». Про це повідомив начальник відділу Федір Алєйніков.

За його словами, у довіднику можна знайти інформацію про керівників сільських, селищних та міських рад та об’єднаних територіальних громад, а саме контактні телефони голів, заступників та секретарів сімсот десяти (710) місцевих рад та новообраних керівників об’єднаних територіальних громад та старост, також, є відстані між населеними пунктами, площі, кількості жителів наявність інфраструктури  та багато іншої інформації. Видання містить карти та координати тисяча дев'ятсот двадцяти семи (1927) населених пунктів Львівської області, таблицю маршрутів, відстаней автошляхів Львівщини та рейтинг їх соціально-економічного розвитку.

Крім цього довідник містить інформацію про райони та міста області: кількість населення, площу, рік заснування, відстані до обласного центру кожного населеного пункту, історичні пам’ятники та знаменні місця. Представлена схема основних доріг, структура виконавчої влади та місцевого самоврядування, телефони керівників обласної державної адміністрації, обласної ради, апарату облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад.

Під час підготовки матеріалів довідника були наступні головні завдання: подати в розрізі адміністративних одиниць перелік найменувань населених пунктів, керівний склад, робочі та мобільні номера телефонів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; відобразити стан життєзабезпечення кожного з 1927 населених пунктів Львівської області за окремими показниками наявності відповідної інфраструктури, а саме, наявність діючих промислових, сільськогосподарських підприємств, закладів освіти, охорони здоров’я, культури, релігійних установ та дошкільних закладів, тощо, визначити їх умовний рейтинг; розмістити умовні позначки життєзабезпечення сільських та міських поселень; укласти матеріал довідника так, щоб за допомогою алфавітного покажчика можна було швидко знайти інформацію про населений пункт, встановити його адміністративну підлеглість та соціально-економічний стан.

Довідник призначений для використання у повсякденній роботі керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та працівників органів влади. Зацікавлені у його придбанні можуть надсилати замовлення в облдержадміністрацію на адресу: 79008, Львів, вулиці Винниченка, 18, кабінет 243, факсом (032) 2999-285 або електронною поштою f.aleynikov@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів