Кума Путіна не ризикнула приїхати до Львова

22:00 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Активіст спільноти «Економічний бойкот регіоналів. Львів» Соля Чамбамбіна ‎повідомила в четвер, що кастинг телешоу «Україна має талант» пройде 29 і 30 листопада у Львові без куми Путіна й дружини Медведчука Оксани Марченко.

Активіст спільноти «Економічний бойкот регіоналів. Львів» Соля Чамбамбіна ‎ повідомили сьогодні, 27 листопада, що кастинг телешоу «Україна має талант» пройде 29 і 30 листопада у Львові без куми Путіна й дружини Медведчука Оксани Марченко. Активіст написала про це так:

«Подзвонили мені сьогодні з міліції. )) Ну думаю, усьо! Вичислили.) Ан ні. Виявляється, дзвонили повідомити, що Марченко (кума Путіна й дружина Медведчука. – «ЩЛ») не прієдєт і ось вам, копія заяви, прийдіть, заберіть. )) 

Одним словом, кастинг (телешоу «Україна має талант», запланований у Львові на 29 і 30 листопада. – «ЩЛ») буде, но без Марченко. Тому і пікет проводити сенсу я особисто не бачу.

Щодо цих, балаганів, шоу, і інших цирків, які відбуваються, в такий складний час, то тут вважаю за потрібне залишити це на совісті організаторів і учасників. Ми з вітряками не боротимемось, але і не дозволимо таким лицемірам як Марченко, Лорак і іже з ними поводитись так ніби нічого не сталося. Ніби в їхній поведінці нічого такого не було і всі вони не інакше як «голуби миру».

Одним словом, не дозволимо плювати і казати, що то Божа роса. Принаймі у Львові не дозволимо. Плакати готові, зеленка теж. Чекаємо.)

З.І. От мені просто цікаво, наступного разу, коли вона все таки вирішить приїхати, СТБ теж вимагатиме, щоб заради цілісності і збереженості силіконових цицьок Марченко, львівська міліція пішла на протистояння з львівською громадою?».

Соля Чамбамбіна повідомила це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів