Кримські татари запевнили львів'ян: «Разом будемо боронити нашу свободу і волю» (відео)

12:24 15 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Кримськотатарські студенти відповіли своїм роликом на відеозвернення львів`ян.


Відео: ElvirSagirman

«Кримськотатарські студенти відповіли своїм роликом на відеозвернення львів`ян, записане у річницю російської окупації півострова», – повідомив сьогодні, 15 березня, кореспондент агенції Укрінформ.

«Підтримка друзів у лиху годину завжди допомагає. Ми не самотні – і в цьому наша сила. Нас ніхто не здолає, бо за нами правда. Разом ми боронитимемо нашу свободу і волю», – говорять кримчани.

Усі учасники відеозвернення навчаються у київських вишах і мріють після отримання дипломів повернутися на малу батьківщину. Вони розповідають про це українською мовою, адже львів'яни промовляли до них кримсько-татарською.

Як писав Укрінформ, мер Львова, видатні культурні діячі галицької столиці, військові та студенти в річницю анексії Криму звернулися до тих, хто залишився на окупованому півострові, зі словами підтримки і надії.

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 14 березня, о 14.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку пройде акція «Крим – це Україна», яку організовують кримчани та громадські організації, що займаються темою Криму та переселенців у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів