Кремль пропонує військовозобов’язаним українцям продатися за 899 срібляників

11:58 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sms.gov.ua

Росія вже розпочала активну кампанію зі зриву мобілізації в нашій країні – оприлюднила в інтернеті послуги з ухилення від призову.

Телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 27 січня, в повідомленні «Росія запустила кампанію по зриву мобілізації в Україні: Призовникам пропонують «відкос» від армії за 900 грн»:

«Росія вже розпочала активну кампанію по зриву мобілізації в Україні. В мережі потенційним призовникам пропонують послуги по «ухиленню» від мобілізації, причому за окрему плату

Зокрема, такі послуги надаються на сайті під назвою «Антимобілізація», де зазначається: «Виявляється, існують закони, правила, інструменти, які дозволяють уникнути призову будь-якому хлопцю. Про них не говорять в ЗМІ, вони не афішуються на широку публіку. Це інформація для вузького кола».

Пропагандисти запевняють, що мають начебто чітку схему «відкосу» від армії, причому надають ще й гарантії. Зазначається, що «завдяки курсу «Антимобілізація» вже 45 чоловіків успішно відкосили від армії».

На пропагандистському сайті наголошується «Ми не можемо розповсюджувати інформацію постійно, тому залишилось 12 місць».

Послуги за ухиляння від служби коштують 899 грн. Нагадаємо, раніше в Міноборони України попереджали, що проросійські сили  готують різного виду провокації, направлені на зрив мобілізації».

Про це повідомляється у вівторок на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», Росія готує зрив мобілізації в Україні підставними «солдатськими матерями» й панікою в соцмережах – речник Міністерства оборони Вікторія Кушнір повідомила в понеділок: «Планується проведення постановочних акцій та пікетування військкоматів із залучення зацікавлених ЗМІ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів