Командир роти батальйону «Дніпро» Парасюк зі Львова ще не визначився щодо своєї участі у виборах до ВР

09:28 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.tv

Про це колишній сотник Самооборони Майдану повідомив уночі в соцмережі.

Командир 4-ї роти батальйону «Дніпро» Володимир Парасюк написав уночі в соцмережі:

«Усіх дуже цікавить, чи мені пропонували місце в партіях. Так, пропонували прохідні місця майже всі, які себе називають «проєвропейськими».

Однак, щоб ви розуміли, в мене немає самоцілі стати депутатом ВР. Якби це було основною моєю метою, я вже давно міг би піти в список котроїсь із партій і 100% без зайвих зусиль стати депутатом. Але це не моя ціль, це не те, за що я стояв на Майдані, за що воюю на Сході, за що загинули мої побратими. 

Уся так звана «політична еліта» зараз намагається підкупити молодих патріотів солодкими обіцянками, щоб їх коштом підвищити рейтинги своїх прогнилих партій. Все робиться для того, щоб зберегти стару систему, яка будувалась роками. 

Я так не хочу. Я хочу бути вільним в своїх думках і діях. Я не вірю ні в партії, ні в їх брехливі популістичні ідеології.

Також всіх цікавить, чи я піду на вибори. Я думаю і аналізую.

Можливо я буду кориснішим для України, якщо стану депутатом ВР, а можливо зроблю більше, якщо працюватиму в громадському секторі. Я думаю про те, чи знайду однодумців у ВР і чи буде з ким там об'єднуватись.

Після Майдану мене не покидає відчуття, що нам замилюють очі. Нас знову хочуть обманути, під виглядом життя по-новому нам насправді пропонують зіпсутий товар, загорнутий в нову блискучу обгортку.

А ще дуже прикро спостерігати, як численні політики йдуть на все, щоб знову стати депутатами, як бігають з партії в партію, як наговорюють на вчорашніх однопартійців і як братаються з колишніми ворогами. В мене є питання: Як Ви думаєте, чи зможуть такі люди, в яких нема моральних принципів і які заради влади готові рідну маму продати, чесно і віддано працювати для добробуту нашої Батьківщини? 

Хочу підсумувати:

Всім писакам, бо людей, які безпідставно очерняють мене і мою сім'ю, я інакше назвати не можу, маю надію, що хоч трохи зміг щось пояснити і відкрити очі. Я не є проектом жодного олігарха, мене не завербувала російська чи ще якась інша спецслужба, і стати депутатом – не моя мрія. Але знаю точно, що певні персони своєю ненавистю до всього вигадають щось нове для того, щоб Володимир Парасюк виглядав якнайгірше.

Дорогі так звані «експерти», чому ви топите своїх в болоті, а чужинцям готові оди співати? Перестаньте забивати голови своїми розумними висловами і дуже точними дослідженнями в сфері політики.

Почніть говорити мовою, якою Вас зрозуміють. Країна потопає в корупції, комуняки з регіоналами вигадують нові схеми як пролізти в парламент або пропхати туди своїх ставлеників, а для вас найважливіше стежити за кожним кроком Парасюка і висувати найфнтастичніші теорії чий я агент і чий проект. Не по-людськи це якось.

Але попри все ми переможемо! З нами Бог і Україна!

P.S. «Перемир'я» триває. Сьогодні біля селища Піски загинуло 4 бійця батальйону Дніпро».

Володимир Парасюк написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів