Командир 4-ї роти батальйону «Дніпро-1» Парасюк зі Львова: «Вирішив балотуватись під впливом людей» (відео)

00:00 20 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Телеканал новин «24»

Колишній сотник Самооборони Майдану повідомив у п’ятницю: «Риторика їх була такою – «якщо не підеш, то ти нас зрадиш, іди відстоюй наші права».


Відео: «Телеканал новин «24»

Командир 4-ї роти добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» й колишній сотник Самооборони Майдану – львів’янин Володимир Парасюк зі Львова – пояснив сьогодні, 19 вересня, своє рішення балотуватись у депутати Верховної Ради так:.

«Вирішив балотуватись під впливом людей, які останніми днями просто «засипали» мій «Facebook». На вулиці всі, кого не зустрінеш, кажуть тільки одне – що треба йти (у Верховну Раду – Ред.).

Риторика їх була такою – «якщо не підеш, то ти нас зрадиш, іди відстоюй наші права». Я зрозумів, що цей кредит довіри треба переформатувати у боротьбу в парламенті.

Але не факт, що я пройду. Якщо не пройду, повернусь на Схід і буду продовжувати з хлопцями воювати. Якщо ж пройду, все одно допомагатиму хлопцям, забезпечу легке вирішення того чи іншого питання – зроблю для хлопців тил».

Про це Володимир Парасюк сказав у п’ятницю в ефірі «Телеканалу новин «24».

Як інформував «Щоденний Львів», командир 4-ї роти батальйону «Дніпро-1» Володимир Парасюк зі Львова йде на вибори самовисуванцем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів