Командування російських окупантів заборонило своїм офіцерам прогулянки у формі

14:48 2 січня 2017 р.

Серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей зростає обурення поведінкою у громадських місцях російських військовослужбовців, їх безпричинною агресією та застосуванням зброї, що призводить до загибелі і травмування цивільних осіб.

Про це повідомили сьогодні, 2 січня, в Головному управлінні розвідки міністерства оборони України, де також розповіли: «У зв’язку з цим, командуванням 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів збройних сил РФ заборонено у дні новорічних та різдвяних свят вихід за межі військових частин російським військовослужбовцям у військовій формі одягу з метою уникнення випадків самосуду над ними з боку цивільного населення. 1 січня цього року співробітниками ФСБ РФ спільно з так званим «МВС ЛНР» проведено оперативні заходи зі затриманя осіб, які виказували невдоволення діяльністью російських окупаційних військ і розвішували на будівлях в Луганська листівки зі закликами до боротьби з агресором».

Про це повідомили сьогодні, 2 січня, на сторінці Головного управління розвідки міністерства оборони України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів