Бойовики пересуваються по Донбасу на російських 4-х танках, п'яти БТРах, 11-ти вантажівках (відео, оновлено)

14:27 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Речник РНБО Володимир Чеповий запевнив у п’ятницю, що силовики намагаються знищити її.


Відео: 1stVideoChannel

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує в повідомленні «Російські танки їдуть із Алчевська до Слов'янська, – відео»:

«У мережі з'явилось відео того, як на сході України танки терористів передислоковуються із міста Алчевську, що у Луганській області до Слов'янська на Донеччині. Колона налічує близько 20 одиниць військової техніки. Серед них – п'ять БТРів, чотири танки, близько 11 вантажівок, до однієї з яких бойовики причепили зенітний автомат, та близько п'яти легкових автівок.

Додамо, що на однаму із БРТів майорить прапор «Всевеликого війська Донського». Це військо об'єднує «реєстрових» козаків. Воно нараховує близько 135 тис. козаків».

Раніше сайт «Корреспондент.net» інформував сьогодні, 20 червня, в повідомленні «Убік Слов'янська проїхала колона техніки під прапорами «ДНР», – відео»:

«Колона військової техніки проїхала по Алчевську (Луганська область) у напрямку Слов'янська в п'ятницю, 20 червня, повідомляють автори відео. На деяких машинах були встановлені прапори кольорів георгіївської стрічки, на інших – синьо-біло-червоні прапори, що нагадують прапор Криму, проте відрізняються від останнього за пропорціями кольорових смуг.

Нагадаємо, що раніше, за повідомленням ЗМІ, колона бронетехніки була помічена в селищі Хрящувате поблизу Луганська. Раніше також повідомлялося, що в ніч на 20 червня невідомі штурмували танкову базу в Артемівську».

Натомість агенція «РБК-Україна» передавала в п’ятницю, в повідомленні «Бійці АТО намагаються знищити колону російських вантажівок в Донецькій обл.»:

«Українські силовики намагаються знищити колону російських вантажівок між населеними пунктами і Слов'янськ Сніжне Донецької області. Про це в ході брифінгу заявив представник інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Чеповий, передає кореспондент «РБК-Україна».

«Сили АТО реагують на рух колони російських вантажівок у складі 7 Камазів, без розпізнавальних знаків з причепами, на маршруті: Сніжне – Ямпіль – Слов'янськ (Донецька обл.)», – заявив Чеповий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів