Колаборанти Путіна й після його заклику перенести псевдореферендум агітують у Донецьку за цей фарс

11:58 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

При цьому терористи роздають у четвер його бланки, на яких немає жодних захисних елементів – ані голограм, ані печаток.

У Донецьку в таборах, де сконцентрувалися прихильники так званої «Донецької народної республіки» (ДНР), продовжують сьогодні, 8 травня, говорити про так званий референдум, який сепаратисти планують провести 11 травня. Про це повідомляєв четвер «Інтерфакс-Україна». А на площі Леніна прихильники «ДНР» продовжують роздавати бланки, за допомогою яких мешканці регіону вже можуть проголосувати.

Бланки, які пропонують городянам, – двох видів. В одному – питання «Чи підтримуєте ви відділення Донецької народної республіки в окрему державу», в іншому – «Чи підтримуєте ви акт про самостійність Донецької народної республіки».

На бланках немає ані голограм, ані печаток, ніяких захисних елементів. Крім того, щонайменше на трьох міських біг-бордах містяться заклики взяти участь у референдумі.

Представники «ДНР» також самостійно розмістили рекламу референдуму на сіті-лайтах – зірвавши рекламу, яка була розміщена на законних підставах, вони розмістили заклики до референдуму. Крім того, в ефірі Донецької ТРК кожен день присутній «рядок» з аналогічним закликом.

Станом на ранок четверга прихильники «ДНР» все ж мають намір провести референдум 11 травня, незважаючи на заклики президента Росії Володимира Путіна до відмови від даного плебісциту. Крім того безпосередньо перед входом в будівлю облуправління міліції з'явилася барикада з мішків з піском і колючим дротом. Як повідомлялося, в четвер вдень у Донецьку на позачергове засідання збереться «народний рада Донецької республіки», щоб обговорити питання перенесення «референдуму».

Тож, як бачимо, заклик Путіна перенести псевдореферендум насправді мав на меті імітувати його нібито непричетність до реалізації в Донбасі кримського сценарію анексії Росією чергової частини території України.

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Донецьку знищили більше мільйона бюлетенів псевдореферендуму 11 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів