Керувати Генпрокуратурою буде львів’янин Олег Махніцький

19:24 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Верховна Рада призначила в суботу цього народного депутата від ВО «Свобода» (на фото) уповноваженим здійснювати контроль за діяльністю ГПУ.

Як повідомляє кореспондент «Еспресо.TV», «за» постанову про його празначення уповноваженим Верховної ради з питань контролю за діяльністю Генеральної прокуратури України проголосували 296 народних депутатів, а чинності вона набрала з моменту прийняття. Натомість «zz.te.ua» інформує, що Олег Ігорович Махніцький, який народився 15 березня 1970 року у Львові й закінчив у ньому середню школу № 22 та юридичний факультет державного університету імені Івана Франка, свою трудову діяльність розпочав на виробничому швейному об’єднання «Маяк» у рідному місті.

Згодом працював у ньому організатором туристичних подорожей на виробничо-творчому об’єднанні «Краєзнавець», помічником прокурора Франківського району, слідчим прокуратури у ньому ж і в обласній, юристом на ПП «Агентство безпеки «Скорпіон» та адвокатом. А обирався спершу депутатом Львівської міської ради від ВО «Свобода», а 2012 року – народним депутатом України – за списком Всеукраїнського об'єднання «Свобода» під номером 21 – та першим заступником голови Комітету Верховної Ради з питань верховенства права та правосуддя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів