Керівники Німеччини й Франції відкинули пропозицію Путіна про автономію терористів на Донбасі, – ЗМІ (відео)

13:29 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

«The Wall Street Journal» повідомив з посиланням на неназваного західного чиновника, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд летять до Москви зі своєю контрпропозицією.


«Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд відкинули пропозицію Путіна про надання сепаратистам більшої території та автономії, – передає сьогодні, 6 лютого, інтернет-видання «Корреспондент.net», конкретизуючи при цьому:

«Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд їдуть до Москви для обговорення зпрезидентом Росії Путіним його таємної пропозиції про надання сепаратистам більшої автономії ітериторії», – пише «The Wall Street Journal» з посиланням наненазваного західного чиновника.

Меркель і Олланд відкинули цю пропозицію, у зв'язку з чим і запланували п'ятничний візит до Москви. За даними газети, західні лідери летять до Москви зі своєю контрпропозицією.

Напередодні візиту до Києва, який пройшов напередодні, Олланд і Меркель оголосила, щовідвідають Москву. За словами французького президента, лідери вирішили зробити «нову ініціативу».

Він додав, що зробить нову пропозицію, що буде заснована на територіальній цілісності України. Метою візиту в Москву Олланд назвав складання тексту угоди, яка має бути прийнятним для всіх сторін.

Раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков зазначив, що лідери трьох країн будуть обговорювати, що вони можуть зробити для якнайшвидшого припинення »громадянської війни на південному сході України».У четвер відбулася зустріч лідерів України, Німеччини та Франції. Після чотиригодинних переговорів лідери Меркель і Олланд поїхали без заяв журналістам».

Як інформував «Щоденний Львів», французьке видання «Le Figaro» навпаки – пише з посиланням на власні джерела, що план Ангели Меркель і Франсуа Олланда щодо врегулювання конфлікту на Донбасі передбачає позаблоковість та федералізацію України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів