Керівник антитерористичної операції нагородив грамотами п’ятьох львівських волонтерів

17:30 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Сьогодні, 31 липня, в приміщенні 58-го Будинку офіцерів відбулось урочисте нагородження волонтерів Львівщини грамотами керівника антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

 Відзнаки вручив голова Львівської ОДА Олег Синютка, який зазначив: «Держава в нас одна, і захищати ми повинні її разом. Саме волонтери продемонстрували єдність нашого суспільства у прагненні жити в європейській процвітаючій державі».

Грамотами було заохочено п’ятьох волонтерів – Ірина Дзьоба, Ірина Яремко, Валерій Веремчук, Олег Коляса, Ігор Грабінський. На жаль, не всі з них змогли відвідати церемонію – дехто зараз перебуває на сході України з черговою партією речей, які вкрай потрібні солдатам.

Натомість волонтер Ірина Дзьоба запевнила: «Ця нагорода для мене є своєрідним авансом для роботи,  адже допомагати нашим бійцям на передовій потрібно. І всі ми — волонтери – будемо робити це до самої Перемоги!».

На завершення церемонії нагородження всім присутнім презентував свою пісню «Не сумуй» колишній воїн-афганець та учасник АТО Олександр Рожко. Своє перше виконання пісні він присвятив саме волонтерам.

Про це повідомили сьогодні, 31 липня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів