Кандидату від «Сили людей» погрожує чинний нардеп

15:28 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Кандидат у народні депутати України від політичної партії «Сила людей» у 123 виборчому окрузі (Новий Розділ) Анатолій Шалаєв стверджує, що його життю існує загроза. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львівському прес-клубі.


Відео: Львівський прес-клуб

Анатолій Шалаєв є депутатом Новороздільської міської ради уже 10 років і увесь цей час займається екологічними проблемами свого краю. А проблем з екологією тут є багато. В регіоні заскаладовані сумнозвісні угорські гудрони, які вже впродовж 12 років ніхто не може ані утилізувати, ані вивезти.  

- Новий Розділ перетворюється на смітник Європи. Понад 90 відсотків усіх відходів Львівщини знаходиться саме у нашому регіоні. – стверджує кандидат в нардепи.

За його словами, оскільки він активно піднімає цю тему і увесь час друкує статті у місцевій газеті «Новий погляд. Регіони», а також в зв’язку з його наміром балотуватися до Верховної Ради, його опонент і чинний народний депутат вживає всіх, навіть неконституційних заходів, щоб його налякати.

- Зі мною зустрічався син діючого народного депутата і погрожував. Того ж дня у друкарні, де друкують нашу газету, був обшук, - стверджує Анатолій Шалаєв.

Партія, в складі якої він іде на вибори як мажоритарник, серед інших пунктів програми має і екологічну.

- Мій одинадцятирічний син, коли ми писали програму, порадив нам звернути увагу на екологію. Я здивувалася: тут стільки проблем, а він цікавиться саме цим. На що він відповів: «Поки ви вирішите соціальні та економічні проблеми, ми вже не зможемо по землі ходити, доведеться по ній стрибати, бо вона так нагріється», - каже номер п’ятий у списку партії «Сила людей» Оксана Жолнович.

Загалом, за її словами, у списку їхньої партії немає олігархів, чиновників чи людей, які вже заплямували себе в інших політичних силах. До Верховної Ради вони ведуть науковців та бізнесменів, які готові зайнятися роздержавленням усіх структур.

За її словами, навіть події останнього часу, коли за все у державі взяли на себе відповідальність люди, яких ми зараз називаємо волонтерами, показало, що чим менше держава буде впливати на надання послуг, тим ці послуги будуть кращими.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів