Кадировці виклали в інтернеті запис вторгнення російських танків в Україну (відео)

10:10 29 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомляє веб-сайт «Кавказцентр», його зроблено в середу, 27 серпня.


Відео: Інформаційний Спротив

Веб-сайт «Кавказцентр» інформує в повідомленні «Кадировські маріонетки виклали в мережу відео моменту вторгнення в Україну»:

«У соціальних мережах з'явилося відео, зняте кадировцями, які в складі великої броньованої колони російських військ вторгаються в Україну. За деякими даними відео був знято в середу, 27 серпня. 

Кадировець, який знімає на камеру телефону військову колону, коментує ситуацію, розповідаючи, що «в даний момент відбувається вторгнення в Україну». Він хвалиться тим, що військовою колоні «не видно ані кінця, ані початку». 

При цьому посіпака «ні до села, ні до міста» декілька разів вимовляє «Аллаху Акбар» і висловлює сподівання, що вони повернуться додому живим. Один із кадировцев, який знаходиться в танку, говорить на камеру: «Ми хочемо відірвати як слід цих хохлів, ми дамо жару цим фашистам...». 

На іншому відео кадировці разом із росіянами, у складі російських військ, приготувалися безпосередньо до бойових дій, зайнявши позиції.  Тим часом західні лідери продовжують робити безглузді заяви й лякати Путіна «наслідками», незважаючи на те, що кремлівський ватажок з самого початку анексії Криму демонстративно ігнорує загрози і не приховує свого презирство до балачок керівників західного альянсу. 

«У четвер прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці попередив Путіна про «неприпустимість ескалації» ситуації на Україні», – повідомляє Бі-бі-сі. 

Як повідомляє агенція Франс прес, Ренці, країна якого зараз головує в Євросоюзі, подзвонив Путіну по телефону з метою попередити його про «дуже серйозні наслідки» після повідомлень про те, що Москва вторглася на схід України. При цьому Ренці повторив безглуздий термін «введення військ» – замість того, щоб вказати на військовий напад на незалежну країну, чий суверенітет гарантували провідні західні країни. 

«Введення російських військ на територію України є актом неприпустимою ескалації, яка викличе дуже серйозні наслідки», – наводить агенція слова прем'єр-міністра. 

У той же час, офіційний сайт Кремля в повідомленні про телефонну розмову демонстративно проігнорував загрози Ренці, вказавши лише, що «Путін інформував главу уряду Італії про основні підсумки зустрічі глав держав Митного союзу з президентом України та представниками Європейського союзу в Мінську». 

Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон в черговий (четвертий чи п'ятий раз) попередив Росію про «подальші наслідки», коментуючи інформацію про «відправлення російських військ на схід України» (це термінологія Бі-бі-сі). Це, за його словами, «абсолютно неприйнятно і незаконно». 

«Ми наполегливо закликаємо Росію піти по іншому шляху й знайти політичне рішення цієї кризи. Якщо Росія цього не зробить, то можна не сумніватися в тому, що це не залишиться без наслідків, – йдеться в заяві глави кабінету. – Недостатньо всього лише вступити в переговори в Мінську, в той час, як російські танки перетинають кордон на Україну. Подібні дії повинні припинитися негайно». 

Натомість міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт висловив свою занепокоєність у зв'язку зі значною ескалацією ситуації на сході України. «Ми спостерігаємо регулярні війська Росії, які воюють на сході України», – поскаржився він. 

«Ми стали свідками того, як вони (Росія) допомагають сепаратистам і поставляють озброєння, зокрема, танки, впродовж якогось часу. Це, в тому числі, й сучасні зенітні ракетні системи, але зараз ми більш ніж коли-небудь впевнені, що регулярні війська Росії воюють з регулярними військами України на Україну. Це дуже серйозно», – сказав Більдт. 

«Якщо це так, то необхідне слово в даному випадку – «війна», і все на це вказує», – додав він. 

«Опубліковані в четвер супутникові знімки показують, що російські збройні сили беруть участь у військових операціях всередині України», – пише прес-секретар НАТО Оана Лунгеску. Між тим, російські агресори зовсім не приховують факту вторгнення й викладають в інтернеті відеосюжети, які фіксують моменти просування військ на територію України, . 

Про це повідомляється на сайті «Кавказ-Центру».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів