Кабмін скерував військовим ще 5 млрд. грн.

14:16 22 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомляє у вівторок Урядовий портал, відповідне розпорядження ухвалене 17 квітня.

Урядовий портал повідомляє сьогодні, 22 квітня, що Кабінет міністрів прийняв рішення про скерування для військових ще 5 млрд. грн. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів ухвалив 17 квітня.

Ці гроші будуть спрямовані  на виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил, Внутрішніх військ МВС та Державної прикордонної служби, проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними та громадянами України, які проходять службу у військовому резерві, забезпечення харчуванням та речовим майном, предметами індивідуального захисту, лазне-пральними послугами, закупівлю медикаментів, пально-мастильних матеріалів, запасних частин, оплату послуг з перевезення військової техніки та особового складу, послуг зв’язку. Також кошти виділено для закупівлі, модернізації і ремонту озброєння, боєприпасів, військової техніки та іншого військового майна. Зокрема, Міноборони буде спрямовано 3,1 млрд. грн., Головному управлінню Внутрішніх військ МВС - 1,8 млрд. грн., Адміністрації Державної прикордонної служби – 108,7 млн. грн.

Мінфіну доручено здійснити зазначені видатки за рахунок резервного фонду держбюджету. Відповідні асигнувань дозволить здійснити першочергові заходи із забезпечення обороноздатності та суверенітету країни. Проект розпорядження буде доопрацьовано з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених під час засідання Уряду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів