Інформація про зменшення біля кордонів України кількості російських військ не відповідає дійсності, – активіст

23:30 20 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Як повідомив у суботу, співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов, «Росія продовжує використовувати «режим тиші» на Сході України заради процесу накопичення ресурсів і підготовки своїх військ до подальшого ведення бойових дій на Сході України».

Співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 20 грудня:

«На території Ростовської області (РФ) в безпосередній близькості від держкордону з Україною розвідгрупами ГІ «Права Справа» зафіксована значна концентрація живої сили та техніки ЗС РФ. Зокрема, поблизу с. Куйбишево Ростовської області розташовані підрозділи 19-ї окремої мотострілецької Воронезько-Шумленскої Червонопрапорної орденів Суворова і Трудового Червоного Прапора бригади (місце постійної дислокації –м. Владикавказ, Республіка Північна Осетія-Аланія), 293-го окремого автомобільного батальйону (в/ч 46027, Ростовська область, м. Новочеркаськ), 138-ї гвардійської окремої мотострілецької бригади (місце постійної дислокації – с. Кам'янка Виборзького району Ленінградської області) та 76-й окремий ремонтно-відновлювальний батальйон (місце постійної дислокації – Слов’янськ-на- Кубані, Краснодарський край).

Таким чином, інформація про те , що кількість військ ЗС РФ біля кордонів з Україною зменшується та спостерігається відведення військ, не відповідає дійсності. У реальності, фіксується зворотний процес.

Росія продовжує використовувати «режим тиші» на Сході України заради процесу накопичення ресурсів і підготовки своїх військ до подальшого ведення бойових дій на Сході України. ГІ «Права Справа» висловлює подяку народному депутату Андрію Левусу за сприяння в організації діяльності розвідгруп організації».

Дмитро Снєгирьов написав це в суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів