«Інформаційний спротив» попередив про плани РФ окупувати всю Луганщину

17:48 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: sprotyv.info

Військові фахівці застерігають: «На порядку денному у Кремля – створення «Газпромівської республіки» в Луганській області».

Уже в 2018 році російські військові можуть почати захоплення всієї Луганської області, щоб отримати контроль над її інфраструктурою. Про це повідомляє спільнота військових фахівціі «Інформаційний спротив», яка також зазначає, що стабільне функціонування будь-якого південного маршруту транспортування газу Росією неможливе без інфраструктури, яка перебуває в Україні.Зокрема, в місті Новопсков у Луганській області розташований другий за величиною і значенням для української ГТС газовий хаб. 

Військові фахівці розповіли: «Раніше вся ця інфраструктура входила до складу УМГ «Донбастрансгаз». Перше, що зробили російські окупанти після встановлення більш-менш стабільною лінії фронту взимку 2015 року – взяли за допомогою фахівців «Газпрому» під повний контроль інфраструктуру «Донбастрансгаз», яка опинилася на території так званих «ЛДНР».

Непідконтрольною «Газпрому» залишилася лише ділянка у північній частині Луганської області – найважливіша. У 2007 році, щоб обійти цей відрізок, що Росія побудувала газопровід «Сохрановка-Октябрьська», який експерти назвали суто політичним проектом і найменш вдалою інвестицією. Але в підсумку виявилося, що навіть з цим газопроводом завдання стабільного прокачування газу через «південний коридор» не вирішується. 

Відтак, «Інформаційний спротив» попередив: «Тому стратегічне завдання для Росії – отримання контролю над усією інфраструктурою у Луганській області. В даний момент обстановка в окрузі більш-менш стабільна. Однак є ризик, що в 2018 році Росія чинитиме спроби дестабілізації ситуації для захоплення цієї території. Тобто розгойдування може початися вже восени. Це може бути приурочено до виборів президента РФ, адже на одному «кримнаші» Путіну стає виїжджати все складніше»

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, на сайті «Інформаційного спротиву».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів