Імовірність наступу російських військ досить висока, але ми готові, – спікер АТЦ

21:35 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «ЩЛ»

Керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов заявив у п’ятницю, що пересування колон російської військової техніки фіксуються на всіх ділянках фронту.

«Ймовірність наступу з боку російських військ досить висока, але ми готові до будь-якого варіанту розвитку подій», – заявив сьогодні, 7 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна» спікер АТЦ Владислав Селезньов.

Він зазначив, що пересування колон російської військової техніки фіксуються на всіх ділянках фронту. За даними АТЦ, їх не менше 20 одиниць

«Наші уповноважені особи, що здійснюють моніторинг ситуації на території, підконтрольній силам терористичних організацій, фіксують факти переміщення російських військ. Колони військової техніки кількістю понад 20 одиниць в різних районах, я кажу про сектори «А», «Б» і «М», пересуваються по різних маршрутах і концентруються у тих місцях, де останнім часом спостерігається концентрація військ бойовиків», – сказав Селезньов. Також він повідомив, що найбільш напружена ситуація зберігається біля н. п. Трьохізбенка й Кримське.

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті телеканалу «112 Україна». Натомість волонтер «Армії SOS» Юрій Касьянов повідомив сьогодні, 7 листопада, що, в разі можливого наступу російсько-терористичних військ на позиції українських військових, одного патріотизму для захисту буде замало. Дослівно ж він сказав із цього приводу:

«Я скажу, що зараз наші війська краще підготовлені, озброєні, ніж місяць тому. Ми, звичайно ж, вистоїмо, переможемо, але це буде спекотна битва. Все буде триматися, в основному, на патріотизмі і героїзмі наших солдатів. На фронті багато людей є, які будуть брати на себе ініціативу і оборонятися разом з усіма військами».

Проте, за його словами, «є питання до командування, Генштабу, – погане управління». Юрій Касьянов також конкретизував: «Війська розкидані по всьому фронту: по 20-30 людей зведені у бригади (Нацгвардія, ЗСУ, добровольці) і розкидані по блокпостах, де всі цілі, бліндажі вже змальовані противником, який під виглядом місцевих жителів це робив».

Таку думку волонтер висловив у п’ятницю в ефірі «Еспресо.TV». Як інформував «Щоденний Львів», речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко запевняв сьогодні, 7 листопада, що в рашистів бракує сил для повномасштабного наступу, натомість координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук заявив у п’ятницю, що масштабне вторгнення в Україну російських військ – запасний варіант Путіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів