Євромайдан оточили спецпризначенці з водометами (доповнено відеосюжетами)

12:54 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Бійці кримського полку внутрішніх військ «Тигр» стоять на повороті вниз на Михайлівську й чогось очікують.

Як інформує сьогодні, 9 грудня «iPress.ua», народний депутат від фракції «УДАР» Ірина Геращенко пише на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, що під урядовий квартал стягують «Беркут» зі спецтехнікою. Дослівно ж вона повідомляє:

«Тільки що народні депутати від УДАРу, які чергують на постах у наметових містечках в урядовому кварталі, повідомили, що біля Бессарабки і в районі Богомольця та Шовковичної почали збирати техніку і «Беркут».

Не відкидаємо, що готується силовий розгін блокування урядового кварталу. Прохання підтягуватися з камерами і фотоапаратами». 

Нардеп інформує також, що Вулицею Лесі Українки йдуть убік Євромайдану близько 150 спецназівців МВС

Натомість «ICTV» інформує в понеділок, що, як повідомляє народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий, бійці кримський полк внутрішніх військ «Тигр», частина яких прорвала сьогодні блокаду у Василькові, стоять на повороті вниз на Михайлівську і чогось очікує. Як передають очевидці, на бампері головної машини спецпідрозділу «Тигр» прив'язані тросами дві покришки.

На Михайлівську площу вже прибула колона з 10 транспортних засобів, які належать міліції, зокрема Внутрішнім військам. У колоні – п’ять автобусів типу «ПАЗ», стільки ж критих вантажних автомобілів, один автобус «Scania» і машина швидкої допомоги. 

Усі ці транспортні засоби стоять з увімкненими двигунами перед перехрестям з вулицею Михайловська. Особовий склад перебуває всередині.

Автоколона з правоохоронцями прибула й на Бессарабську площу в Києві. До її складу входять чотири вантажні автомобілі з правоохоронцями, два великі автобуси і чотири маленькі. Правоохоронці вдягнені в чорну форму, схожу на форму внутрішніх військ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів