Громадськість Львівщини запрошують у конкурсні комісії з відбору держслужбовців

18:00 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «Зокрема кандидатів можуть висувати громадські об'єднання, які відповідають певним вимогам».

«Львівська ОДА оголошує відбір представників громадських об`єднань до складу конкурсних комісій, котрі обиратимуть претендентів на посади державної служби категорій «Б» та «В», – повідомили сьогодні, 28 липня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема кандидатів можуть висувати громадські об'єднання, які відповідають наступним вимогам: 1) наявність державної реєстрації громадського об’єднання не пізніше ніж за 12 місяців до дня оприлюднення повідомлення про проведення відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсних комісій; 2) наявність статусу юридичної особи; 3) провадження статутної діяльності, пов’язаної зі сферою розвитку державної служби, державного управління (у тому числі у сфері, що пов’язана із діяльністю облдержадміністрації) або управління людськими ресурсами, сприяння упровадженню принципів належного врядування за період не менш як 12 місяців до дня подання заяви.

Конкурс відбудеться 9 вересня 2016 року. Заяви необхідно подати до 30 серпня, за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 18, кабінет №430 або надіслати на електронну пошту depinfoloda@gmail.com.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном (032)2-999-106. Контактна особа – начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації Ольга Березюк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів