Грещук вірить, що Бог простив Салу його гріхи

10:36 12 листопада 2013 р.

За обговорення висловлення недовіри голові ЛОДА Олегу Салу на сесії Львівоблради проголосували 74 депутати.

Першим питанням порядку денного пленарного засідання сесії Львівоблради стало обговорення висловлення недовіри голові ЛОДА Олегу Салу. Нагадаємо, що таку ініціативу раніше висловили лідери трьох парламентських фракцій у Верховній Раді - Арсеній Яценюк (ВО "Батьківщина"), Віталій Кличко (партія УДАР), Олег Тягнибок (ВО "Свобода"). 

За розгляд цього питання на сесії Львівоблради проголосували 74 депутати. Першим виступив Андрій Холявка (ВО "Свобода"). Він сказав, що депутати Львівської обласної ради обговорювали недовіру всім головам ЛОДА, крім недавнього - Віктора Шемчука. Тому, що вони не вирішували соціально-економічних питань на Львівщині, а лише дбали про вузькі інтереси президентської адміністрації. 

Співдоповідачі Оксана Юринець (фракція УДАР) і Микола Кадикало ( фракція ВО "Батьківщина") також оголосили про підтримку депутатами їхніх фракцій висловлення недовіри Салу. Кадикало повідомив, що бюро ЛОО ВО "Батьківщина" постановило виключати з фракції тих депутатів, які не взяли участь у роботі сьогоднішнього пленарного засідання. На сесії не з'явився один такий депутат з ВО "Батьківщина" - Микола Баран, щодо якого, сказав Микола Кадикало, буде прийнято відповідне рішення.

На захист Олега Сала виступив Ігор Грещук, депутат облради з фракції Партії регіонів. Він похвалив Сала за те, що той завжди був послідовним і з 2004 року постійно був разом із нинішнім президентом. На цю фразу Грещука у залі почали лунати вигуки "ганьба". Грещук висловив думку, що Сало вже міг ходити до сповіді - і Бог простив йому колишні гріхи.

Обговорення питання про висловлення недовіри Олегу Салу на сесії тривають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів