Головою апеляційного суду Львівської області буде Петро Каблак

15:24 7 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Рада суддів загальних судів рекомендувала кандидатуру Петра Каблака Вищій раді юстиції, яка призначає суддів на адміністративні посади, а Верховна Рада ці рішення, як правило, 100% затверджує.

3 жовтня 2013 року під час чергового засідання ради суддів загальних судів прийнято рішення рекомендувати до Вищої ради юстиції на призначення на адміністративну посаду голови апеляційного суду Львівської області Каблака Петра Івановича.

Про це повідомив веб-портал "Судова влада в Україні". 

Петро Каблак працює суддею судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Львівської області. Є заступником голови цієї палати.

Обраний на посаду судді Львівського обласного суду - так тоді називався апеляційний суд Львівської області - 7 червня 2001 року. 

Закінчив юридичний факультет Львівського держуніверситету імені І.Франка у 1989 році.  Його однокурсником є теперішній декан юридичного факультету Андрій Бойко, один і з потенційних кандидатів на посаду ректора університету. 

Народився Петро Каблак 12 лютого 1960 року на Івано-Франківщині у селі Довпотів Калуського району. 

Закінчив технічне училище №6 у Калуші, служив в армії. З 1984 до 1989 років навчався на юрфаці у Львові. Працював суддею Галицького районного суду м.Львова до 2001 року. 

Дружина Каблака також юрист за освітою і працює за цим фахом - юрисконсультом військового госпіталю у Львові. Виховали двох синів - Тараса і Юрія. 

Уся ця інформація взята з відкритих джерел. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів